arbol de noticias logo

Árbol de Noticias

La información al alcance de todos

 


Fira de Cornellá acoge del 19 al 31 de Diciembre la decimotercera edición de la Fería Infantil de Navidad, con una gran oferta de ocio y diversión que prestará especial atención a aquellas actividades que promueven valores educativos, culturales y solidarios.
Esports, cultura, jocs inflables, tallers, karaoke i espectacles d’animació a la Fira Infantil de Nadal del 19 al 31 de desembre
Com cada any, l’Ajuntament de Cornellà transforma el recinte firal en un gran parc lúdic de 8.300 m2 amb un munt d’activitats pensades perquè gaudeixin nens i nenes de totes les edats durant les vacances nadalenques. A la Fira Infantil es troba una gran oferta d’oci i de diversió sense haver de fer cues i prestant especial atenció a aquelles activitats que promouen valors educatius, culturals i solidaris.
El saló és l’únic que dedica els tres primers dies a la visita d’escolars de 9h a 14h. A partir del dia 22 el saló romandrà obert a tot el públic fins el dia  31, d’11h a 20h, a excepció del dia 25 i 26 de desembre que estarà tancat.

Els nois i noies que visitin la Fira Infantil de Nadal podran escollir entre una àmplia gamma d’activitats que inclouen tallers de manualitats, zona d’inflables, els trenets d’Amics del Ferrocarril, cantar i ballar amb el karaoke, gaudir d’esports com l’atletisme, tennis de taula, futbol sala o mini golf entre d’altres o viure en directe espectacles d’animació i entreteniment. A més, cada dia se sortejarà un gran nombre de regals gentilesa dels expositors entre els que figura packs Nintendo, jocs de la firma Ninco o una pilota signada pels jugadors del Futbol Club Barcelona.

Jocs virtuals, els clowns del Festival Internacional de Pallassos i l’ajudant d’en Mag Maginet

Al saló hi estaran presents firmes de reconegut prestigi com Coca-Cola, Macdonals, Pringles, Bimbo, Educa Borras, Jovi, Nestlé, Ninco, Nintendo o Schwepps entre moltes altres recolzant l’esdeveniment i aprofitant per presentar els seus darrers productes.

Nintendo donarà a conèixer la seva última adquisició en matèria de videojocs, el Nintendo DS, amb el que podran jugar 40 nois i noies a la vegada. Es tracta d’una consola portàtil que representa una nova forma de jugar més enllà d’estrènyer botons i que permet fins i tot tocar la pantalla amb el seu punter o parlar amb el micròfon, un producte que en la seva promoció fa servir la imatge del grup cornellanec Estopa. Ninco també muntarà tres circuits per gaudir de les innovacions tecnològiques dels seus cotxes teledirigits, un fabricant que ha modernitzat el món del slot amb les constants innovacions tècniques.

El ‘Penal Virtual’ és altre dels jocs estrelles d’enguany que consisteix en fer un recorregut virtual per un estadi de futbol i xutar un penal. El jugador portarà un casc que li permetrà gaudir virtualment de l’activitat. I és que la Fira Infantil s’adapta a les noves formes de jugar marcades pels avanços tecnològics.

A més, el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà també estarà present en el saló amb una activitat lúdica familiar i amb la participació de dos clowns, I l’ajudant del Mag Maginet també tindrà un espai al saló per recollir les cartes dels nens i nenes i enviar-les als Reis Mags. També es repartiran contes de la Nit de Reis a Cornellà.

Fomentar valors educatius, socials i culturals

La Fira Infantil de Nadal es un saló dedicat a l’oci i a la diversió però amb especial atenció als valors educatius, socials i culturals per mitjà activitats com la que presenta la Fundació Pro-disminuïts Finestrelles que muntarà un circuit sensorial amb l’objectiu que els nens i nenes que ho desitgin puguin desplaçar-se amb bastons i amb els ulls tapats. També donaran la possibilitat de participar en un circuit tàctil a través del qual els nens endevinaran de quin objecte es tracta només palpant-lo.

L’esplai Mowgli desenvoluparà el programa educatiu “Viure i somriure” basat en valors com l’amistat, el respecte i la tolerància, a més de tallers diversos. La Caixa organitzarà un taller per fer jocs d’arreu del món, compaginant els jocs europeus i d’altres continents amb l’objectiu de donar a conèixer d’una manera divertida altres cultures.

A la Fira Infantil de Nadal també s’incitarà als més petits al respecte pel medi ambient amb activitats relacionades amb la selecció de materials reciclables i a la cura per la higiene personal amb l’exposició “Cuida’t les dents”.


Tanmateix, la Fira Infantil de Nadal convida als més petits i als joves a iniciar-se en l’afició per la lectura donant suport a la campanya engegada per l’Ajuntament de Cornellà “El Dia dels mil llibres”. Els nens podran gaudir amb activitats relacionades amb la lectura com tallers, gimcanes i narració de contes.

Fira de Cornellà